Nyelvtanfolyamon beszélgettünk a BalatonPRO csapatépítő programjairól

Említettem már, hogy mennyire szeretek nyelveket tanulni? Bizonyára igen, mert sokat beszélek róla. Járok egy spanyol és egy francia nyelvtanfolyamra is, amelyek az olasz után már szinte meg se kottyannak. A múltkor spanyolon Áron, az egyik csoporttársam mesélt róla, hogy csapatépítőn volt a munkatársaival a BalatonPRO nevű cég szervezésében.

Én rögtön érdeklődni kezdtem, így el is küldte a következő linket: https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/. Ha ti is megnézitek a weboldalt, akkor látni fogjátok, hogy mennyi programot le lehet szervezni a cég segítségével.

Van itt vitorlázás, hajókázás, horgászat, több napos vitorlás túra, de ha mondjuk házassági évfordulót vagy netán lánykérést akartok összehozni, akkor arra is remek lehetőséget ad a BalatonPRO.

Én már rögtön el is képzeltem, milyen menő lenne egy szülinapi bulit megtartani a hajón például. Mindezt persze úgy, hogy a fedélzeten étel-ital is lenne, és megállnánk egy kicsit fürödni a Balaton közepén.

Na de az Áron által mutatott https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ linken inkább a céges csapatépítésről írnak, ahol különféle játékokat, tréningeket és programokat is bele lehet venni a csomagba. Ezek mind azt célozzák, hogy a munkahelyi környezetből kiszakadva kicsit más közegben ismerjék meg egymást a kollégák. Áronéknál ez abszolút sikerült is a közös sárkányhajózás közben.

Az én munkahelyemen még sosem volt igazi csapatépítés, bár a főnököm mondta, hogy kéne valamit majd tartani. Úgyhogy a spanyol óra utáni napon odaálltam elé, és a lehető legmotiváltabb módon próbáltam neki mondani, hogy milyen szuper lenne egy ilyen balatoni csapatépítés. Szerencsére nem zárkózott el tőle, úgyhogy át is küldtem neki a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ linket, amin a rengetegféle program mind le van írva.

Mint kiderült, a főnököm nagy vitorlás, úgyhogy rögtön rákapott a BalatonPRO oldalán írt “hajós” programokra, sőt, talált is a weboldalon hajókat felsorolva, amelyek közül választani lehet.

Szóval a következő héten már ment is rendesen az időpont egyeztetés a munkatársakkal, akiket szintén lelkesítettek a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ linken írt csapatépítő programok.

Én még a sup tréning ötletét is bedobtam (igen, ilyen is van a BalatonPRO-nál), azonban mint kiderült a honlapról, ez úszni nem tudóknak szigorúan tilos, márpedig nálunk két ilyen fő is van.

Úgyhogy végül maradtunk a jó öreg vitorlázásnál, ahol elvileg valami kis oktatást is kapunk majd. Kicsit izgulok, hogy fog menni, de a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalon írtak alapján mókás lesz.