Ez a cég helyettünk is folyékonyan beszél a jog nyelvén

Sosem gondoltam azt, hogy nagyon fontos lenne a nyelvek értése. És mégis, végül az egész életem eköré lett felhúzva. Mikor gyerek voltam, anyám elkezdett németül tanítani. Utáltam az egészet, nem is igazán értettem, hogy mi haszna lehet. Mindeközben pedig az angol nyelv egyre csak elkezdett bemászni az életembe. A sorozatok, filmek, amiket néztem, mind ezen a nyelven voltak, és emiatt felszedtem egy csomó tudást, anélkül, hogy észrevettem volna, hogy tanulnék.

Így történhetett meg az a csoda, hogy különösebb angol oktatás nélkül le tudtam tenni a nyelvvizsgát. Az emberben egy ilyen után önkéntelenül is felépül egy kép, hogy ért a nyelvekhez. Ezt a sikert azonban nem tudtam így megismételni soha többé. Mégis, máig nagyon szeretek más nyelveken beszélni, mert úgy érzem, hogy ezen keresztül jobban meg tudjuk érteni a másikat.

A világban azonban léteznek ember által kreált nyelvek, amikben hasonlóan jól kell mozognunk. Az egyik ilyen a jog nyelve, amire különösen szükségem lett volna a székhelyszolgáltatás jogszabály kapcsán. Szerencsére azonban nem kellet elmennem valami továbbképzésre ahhoz, hogy meg tudjam alapítani a cégemet. Elég volt felmenni a Székhelyszolgáltatás 24 oldalára és minden kérdésemre megkaptam a választ. Ez nem lehet nagy meglepetés azoknak, akik már régóta benne vannak ebben a szakmában, én azonban teljesen le voltam döbbenve, hogy az interneten találtam meg az egyik leginkább megbízható forrást.

A Székhelyszolgáltatás 24 már akkor bemutatja, hogy milyen hozzáállása van a szakmához, mikor még csak az oldal kezdőlapjára lépünk fel. Ebből pedig levonhatjuk azt a következtetést, hogy számukra az a legfontosabb, hogy az ügyfél mindent könnyedén át tudjon látni. Bizony, ez egy nagy dolog, különösen, ha olyan vállalásokról van szó, mint egy cégalapítás, vagy a székhelyszolgáltatás jogszabály ismerete.

Több tájékoztató is elérhető az oldalon ezzel kapcsolatban és ezeket is könnyű elérni. Pár kattintás és már bele is mélyedhettem a székhelyszolgáltatás jogszabály részleteibe. Nem fogok nagy meglepetést okozni, ha azt mondom, hogy nem a kedvenc témám ez. Mégis, a Székhelyszolgáltatás 24 képes volt kiemelni egy ilyen száraz, unalmas dolgot, és érdekessé tette. Ez azonban sosem ment a szakmaiság rovására, tehát végig minden egyes információ, amit olvastam, pontosan lefedte a valóságot és nem volt benne ferdítés.

A székhelyszolgáltatás jogszabály röviden egyébként arról szólt, hogy minden egyes cégnek szüksége van székhelyre. Ezt nem olyan nehéz megérteni, jó székhelyet azonban annál nehezebb találni. Szerencsére azonban a Székhelyszolgáltatás 24 oldalán több lehetőségünk is van székhely igénylésére. Az összes székhelyük egyébként fantasztikus helyen van, úgyhogy biztos elégedettek leszünk velük. Emellett pedig a tarifa sem durva, amit havonta kell majd fizetnünk ezért.

Én úgy voltam vele, hogy ha ennyire jók a tájékoztatóik, akkor biztosan a továbbiakban is ennyire megbízhatók lesznek. Az előítéletem pedig helyes volt és tényleg olyan szolgáltatást biztosítottak nekem, amit elvártam volna tőlük. A kedvenc dolgom egyébként velük kapcsolatban az, hogy szinte bármikor el tudom érni őket. Sosem tapasztaltam azt, hogy az ügyintézőket zavarnám, vagy nem figyelnének rám. Ez pedig egy ilyen kapcsolatnak az alapja és örülök, hogy a cégem dolgainak intézésével őket bíztam meg. Nem számít, hogy milyen szinten vagy benne a dologban, neked is bátran ajánlom, ha székhelyszolgáltatás igénylésében, vagy cég alapításában gondolkoztál.