Elektromos fogkefékről beszéltünk az angoltanárommal

Történt már veletek olyan, hogy amikor egy téma nagyon lefoglalta a gondolataitokat, csak arról tudtatok beszélni másoknak?

Velem pont ez történt, amikor elektromos fogkefét akartam magamnak venni.

Az egész úgy kezdődött, hogy láttam egy Youtube videót, amiben a kedvenc influenszerem egy elektromos fogkeféről beszélt, hogy milyen sok előnye van. Hittem neki, hiszen tényleg gyönyörű fogsora van: egészséges és hófehér, még a kamerán keresztül is ragyog. Eldöntöttem, hogy nekem is ilyen mosoly kell, ezért okosan gazdálkodtam a zsebpénzemből, és a félretett összegből akartam megvenni az eszközt. Csakhogy amikor boltban nézelődtem, nagyon kevés modell közül tudtam csak választani, ráadásul a színek sem tetszettek, ami elég lelombozó volt. Arról nem is beszélve, hogy bolt és bolt között is van különbség, hogy hol mennyibe kerül pontosan egy adott darab, és ezt nagyon nehéz összevetni.

Ezért döntöttem úgy, hogy az elektromos fogkefe webshop lesz a megoldás: könnyebb az interneten kiválasztani a tökéletes fogkefét, és pár kattintással megrendelni. Az online áruházak világában azonban nem mozgok otthonosan, ezért napokig csak ez járt a fejemben, és mindenkinek csak erről tudtam beszélni.

Jött a szerda, a szokásos angol korrepetálás. A magántanárom egy hetven éves brit bácsi, aki pár éve költözött Magyarországra. Gondoltam, biztosan nem tudna segíteni, de azért elkezdtem neki angolul mesélni az elektromos fogkefe webshop gondomat.

Legnagyobb meglepetésemre, ő gondolkodás nélkül rávágta, hogy ilyeneket a Bestmarktról érdemes rendelni. Kezdeti zavaromban először magyarul, aztán angolul visszakérdeztem, hogy mi az a Bestmarkt, és ő elmondta, hogy a kedvenc üzlete, ha háztartási cikkekre, elektronikai cikkekre van szüksége, vagy épp játékokat keres az unokájának. Az egész családja innen rendelt elektromos fogkefét, tette hozzá.

A Bestmarkt a legjobb, elektromos fogkeféket is forgalmazó webshop a tanárom szerint. Megnéztem az óra után a weboldalt, és azt hiszem, magabiztosan állíthatom, hogy igaza volt. Amikor az elektromos fogkefe alkategóriába értem, máris felsorakoztak előttem a jobbnál jobb elektromos fogkefék. A legjobban a profi szűrők tetszettek, amivel sokkal könnyebben tudtam válogatni a sok-sok termék közül: kereshettem kulcsszóra, beállíthattam árkategóriát (ez nekem nagyon fontos volt, hiszen egy fix összeg volt a zsebemben, amit maximum elkölthettem az elektromos fogkefére), de akár terméktípus, gyártó és szín alapján is lehet szűrni, és ezek csak az én személyes kedvenc kategóriáim voltak.

Ami szintén megfogott Bestmarktnál, az az volt, hogy egy nagyon informatív és érdekes tájékoztató fül is van az aloldalon, ezt lefelé görgetve találjuk meg. Hasznos tippeket kapunk a legjobb elektromos fogkefe kiválasztására, hiszen rengeteg típus van. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy a vásárlás ezen szegmensét is személyre szabják: a Bestmarkt elektromos fogkefe webshopjában tényleg fontos az ügyfél elégedettsége, nem csupán a pénze.

A személyes átvétel és a sok futárszolgálat (GLS, 24H, Foxpost) hatására tudom, hogy a Bestmarkttól rendelt fogkefém időben, és a számomra legkényelmesebb módon fog megérkezni, akár házhozszállítást, akár átvételi pontot, akár a személyes átvételt fogom választani. A fizetéssel kapcsolatban is rengeteg választási lehetőségem van, úgyhogy eldönthetem, hogy előre szeretnék-e utalni, vagy inkább utánvéttel fizetek készpénzzel vagy bankkártyával.

Ez a sok jó tulajdonság nagyon szimpatikussá tette számomra a Bestmarkt webshopot, és biztos vagyok benne, hogy elektronikus fogkefét most is, és a jövőben is csak tőlük akarok majd rendelni!