Egy nyelvsuliba is menj stílusosan!

Sajnos az iskolai nyelvoktatás nem hozta meg a kívánt eredményeket, ezért kénytelenek voltunk külön nyelviskolába járni a húgommal. Igazából ez egy plusz program volt, de mi nagyon szívesen mentünk. Szerencsénk volt, mert a nyelviskola ott volt a közelünkben, így nem kellett messzire mennünk. Mindketten nagyon szerettük, mert volt egy igazán kiváló tanárunk, aki nagyon klasszul felkészített minket az érettségire is és a nyelvvizsgára is. Nagyon hálásak voltunk mindketten ennek a tanárnak, ezért kitaláltuk, hogy meglepjük egy személyre szóló ajándékkal. Sokat gondolkoztunk, hogy mi lehetne az, és némi keresgélést követően végül rátaláltunk a Lolmarkt-ra.

Amikor megtaláltuk a Lolmarkt-ot volt bennünk némi bizonytalanság, mert még sosem rendeltünk tőlük, nem tudtuk, hogy mire számíthatunk. A weboldaluk első látásra nagyon szimpatikus volt, különösen tetszett, hogy nincsenek felugró ablakok, reklámok vagy bármi más, ami az ilyen honlapoknál idegesíteni szokott. Az egész oldal egyszerű és áttekinthető volt, könnyen kezelhető felületnek tűnt. A fő oldalon az aktualitásokat tették közzé, illetve néhány fontos információt a Lolmarkt-ról és a póló rendelés menetéről.

Mivel első látásra tetszett a Lolmarkt, ezért továbbra is itt maradtunk, hogy megnézzük a kínálatot.

Ha ajándék, akkor Lolmarkt!

Többféle opció közül is választhattunk: fém bögre, vászontáska, pulóver, kötény és persze póló. Ami a mintákat illeti, nagyon sokféle lehetőség állt a rendelkezésünkre. Mindenféle hobbival, utazással, filmekkel, állatokkal stb. kapcsolatos mintát meg lehetett találni a Lolmarkt-nál. Abban már biztosak voltunk, hogy a póló rendelést itt fogjuk megejteni. Ami még pluszban jó volt, hogy itt akár saját képet vagy mintát is lehet küldeni, és akkor azt fogják a pólóra nyomtatni. Ezenkívül az oldalon található egy nagyszerű mérettáblázat is, ami segít megtalálni a megfelelő méretű pólót. Viszont, ha valamiért mégsem lenne jó a méret, akkor ingyenes cserét biztosítanak. Mielőtt jobban beleástuk volna magunkat a mintákba, alaposabban megvizsgáltuk, hogy hogyan is zajlik a póló rendelés.

Tulajdonképpen nagyon egyszerűen. A kiszállításnál ugyan egy bizonyos összegig kell szállítási díjat fizet, de kényelmes és mivel online rendelted a pólót, ezért 1-2 nap alatt kiszállítják. Azonban van lehetőség bolti átvételre is, ebben az esetben lehet, hogy egy kicsit hosszabb lesz a lefutási idő, de legalább nem kell szállítási költséget fizetni. Nincs tehát semmi macera, hogy a Lolmarkt-nál intézed a póló rendelést.

Ezek után már nem maradt más hátra, minthogy kiválasszuk a megfelelő mintát a tanárunk ajándék pólójára.

Megtaláltuk a legjobb mintát az ajándék pólóra!

Végül hosszas nézelődés és tanakodás után kiválasztottunk egy nagyon vicces mintát, amiről tudtuk, hogy tetszeni fog a tanárunknak. A megfelelő színű pólót is kiválasztottuk hozzá, és így adtuk le a póló rendelést.

Ahogy a weboldalon ígérték, 1-2 napon belül meg is érkezett a gyönyörű póló. Alaposan szemügyre vettük, hogy nincs-e rajta szakadás vagy bármi más sérülés, de a Lolmarkt tökéletes munkát végzett.

Amikor átadtuk a tanárunknak, nagyon örült neki. Ezután mindenkinek ajánlottuk a Lolmarktot, aki minőségi és gyors póló rendelési lehetőséget keresett.