Egy energetikai tanúsítvány megszerzéséhez nem kell tanfolyamot végezni

Nagyon szeretek nyelveket tanulni. Szeretem megnézni, hogyan működik másoknál a beszéd. Szeretem beleásni magam a nyelvtanulás miatt más kultúrák világába. Szóval tulajdonképpen mindent szeretek, amit egy nyelvtanfolyam adni tud. Ennek köszönhetően számos nyelven beszélek minimum alapszinten. Viszont olyan foltos dolgokhoz, mint például egy energetikai tanúsítvány egyáltalán nem értek. Sőt akkor sem értenék, ha lenne hozzá tanfolyam.

Szerencsére ma már egyáltalán nem kell mindenhez érteni. Egy energetikai tanúsítvány megszerzéséhez pedig nem kell tanfolyamot végezni, hanem elég csak felvenni a kapcsolatot az e-tanusitas.eu csapatával.

Energetikai tanúsítvány gyorsan és egyszerűen

Az e-tanusitas.eu egy olyan weboldal, amelynek csapata értékbecsléssel, illetve energetikai tanúsítvány készítéssel foglalkozik. Segítségükkel gyorsan és egyszerűen megszerezhetjük bármilyen ingatlan energetikai tanúsítványát, amely fontos dokumentum lehet például egy pályázat során vagy egy ingatlan eladásakor.

Az e-tanusitas.eu szakértő csapat, akik mindent tudnak a témában, így tanúsítvány igénylésekor nekünk tulajdonképpen csak fel kell vennünk velük a kapcsolatot, illetve otthon kell lennünk a helyszíni felmérés előre egyeztetett időpontjában. Minden egyéb feladatot pedig (az adatok felvétele, az állapotfelmérés, az energetikai tanúsítvány elkészítése stb.) bátran rábízhatunk erre a profi csapatra, és az általuk küldött szakemberekre.

A kapcsolatfelvételre kétféle lehetőséget választhatunk. Annak, aki nálam jobban boldogul ilyen helyzetekben, elegendő lehet az is, ha kitölti az online adatbekérő űrlapot. Ezen a felületen pontosan le van írva, hogy melyik rubrikába milyen adatot kell feltöltenünk. Adataink megadása után pedig a cég munkatársa keres majd meg minket a további teendőkkel kapcsolatban, az általunk megjelölt telefonszámon vagy e-mail-címen. Azok pedig, akik kevésbé biztosak a dolgukban, választhatják a telefonhívást is. Ebben az esetben pedig a telefonos ügyintéző vezet minket végig azokon a kérdéseken, amelyeket mindenképpen tisztázni kell a helyszíni felmérés előtt.

A kapcsolatfelvétel után a cég elküldi egy mérnök kollégáját helyszíni állapotfelmérésre. Az energetikai tanúsítvány pedig ezután az állapotfelmérés után mindössze 24 órán belül meg is érkezik hozzánk.

Szeretnél jobban képben lenni? Olvasd ezt a blogot!

Az e-tanusitas.eu nem csak értékbecsléssel és energetikai tanúsítványok kiállításával foglalkozik, hanem ehhez kapcsolódó tájékoztatással is. Segítségükkel pontosan megtudhatjuk, hogy mi az az energetikai tanúsítvány, és mihez lehet szükség ilyen dokumentumra.

Az oldal blogját olvasgatva pedig számos egyéb témában szerezhetünk némi jártasságot, ha úgy érezzük, illene többet tudnunk az ingatlanokkal kapcsolatos energetikai kérdésekről. A blogon olvashatunk például arról, hogy milyen energetikai követelményeknek kell megfelelnie egy újépítésű ingatlannak 2022-ben. Megtudhatjuk, hogy mi számít jelentős felújításnak például egy energiatanúsítvány szempontjából. Tájékozódhatunk arról, hogy miért nem feltétlenül érdemes olcsó értékbecslési ajánlatokat elfogadni, és még számos egyéb témában olvashatunk.

Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy rátaláltam az e-tanusitas.eu oldalra. Nekik köszönhetően ugyanis komolyabb tanfolyam nélkül is lehet tájékozódni fontos energetikai témákban. Ha tanúsítványra van szükséged, vagy te is úgy érzed, nem tudsz eleget, keresd fel őket!