Az álmaim megvalósításában a nyelviskola és a Gumidiszkont is nagy segítségemre van

A szüleim már rég elfogadták, hogy külföldön tervezem az életemet. Bár mindig elmondják, hogy nagyon fogok nekik hiányozni, de nem akarnak visszafogni abban, hogy sokat tapasztaljak, világot lássak és szakmailag is fejlődjek. Nem lehet egy rossz szavam sem rájuk ezért, hiszen abszolút támogatóak és nagyon jó érzés az, hogy hagyják, hogy a saját életemet éljem. Mivel azonban a középiskolában nem a német volt az első, de még a második nyelvem sem (azaz csak néhány szót tudok ezen a nyelven), azonban biztos vagyok benne, hogy a művészi pályához a legjobb választás Berlin lesz, ezért nem volt mit tenni, el kellett mennem egy nyelviskolába. Nem akarom magam egyből nagyon jó szintre felhúzni, hiszen úgyis kint fogok fejlődni a legtöbbet, de ahhoz, hogy tanulni tudjak majd, dolgozni és kapcsolatokat építeni, nem árt nem a nulláról elkezdeni. Eddig egészen jól megy, pedig sokat ijesztgettek, hogy az angol után nehéz lesz, sokkal szerencsésebb németeseknek elkezdeni az angolt… De mivel tudok oroszul, ezért fel voltam készülve a németre, és az orosz után megmondom őszintén, könnyebb is.

A másik, ami nagyon jól jön, az az, hogy apámtól megkapom a régi kocsiját, ami ugyan kicsit öregecske, de teljesen jól teszi a dolgát – ez inkább a hazajárásban, és a kinti ingázásban lesz segítségemre, mint a nagyvárosban való közlekedésben. Amíg készülök a költözésre, addig újítgatjuk picit az autót meg teljesen rendbe tesszük, például új gumikat is most szereztünk be rá a https://gumidiszkont.hu weboldalról.

A https://gumidiszkont.hu oldalt még apám fedezte fel, amikor a neten annak nézett utána, honnan tudna gumiabroncsot házhoz rendelni. A Gumidiszkont volt az egyik első oldal, amire rákattintott a kereső találatai közül, és úgy volt vele, hogy ki is próbálja, annyira bizalomgerjesztő volt a webshop. Azóta már többször is rendelt az oldalról, és mindig beváltotta a rendelés és az autógumi is a hozzá fűzött reményeket. Egyszóval pöpec kis webshopról van, szó, ahová tényleg érdemes újra meg újra visszalátogatni egy-egy vásárlás és böngészgetés erejéig.

A https://gumidiszkont.hu címen belül nagyon könnyű eligazodni az oldalon – én már csak tudom, hiszen a legutóbbi megrendelést már én intéztem, miután apám megosztotta velem a felfedezését, azaz a webáruház címét. A témában kezdőknek érdemes lehet akár a Blog szekcióval indítani, ahol például olyan cikkek találhatóak, hogy miket lehet leszűrni az abroncsok kopási mintázataiból, vagy hogy ajánlják-e a négyévszakos autógumit, de a nyári és téli gumikról is egyaránt olvashatunk – ezek mindegyikét forgalmazza is a webáruház.

A menüpontok között a legelső helyen a Gumikereső szerepel, amelynek segítségével, másodpercek alatt szűkíthetjük le kedvünk szerint azt az impozáns kínálatot, amit a Gumidiszkont felvonultat. Nemhiába alkották meg a weboldal látogatói számára ezt a találatok szűkítésére alkalmas felületet, ugyanis lehetséges, hogy máskülönben a bőség zavara állna elő, az pedig nem szerencsés, ha a nagy választékban pont azt nem találjuk meg, amire szükségünk van. De erről így szó sincs, ugyanis több paraméter alapján is tudunk válogatni. Egyfelől beállíthatjuk a méreteket az autógumi keresésénél, azaz, hogy milyen legyen a szélessége, a magassága és az átmérője a gumiabroncsnak. Ez követően évszak szerint nézelődhetünk a már említett három opció szerint, majd a terhelési és a sebességi indexet is be tudjuk állítani a kívánt értékre. A márkák kiválasztásánál még jobb dolgunk van, ugyanis akár többet is kiválaszthatunk egyszerre (csak hogy a legismertebbeket említsem, az én keresésemben például a Bridgestone és a Continental volt csak tervben, de aztán kijelöltem a Pirellit, a Michelint és a Goodyeart is). Ezek után még három lehetőséget pipálhatunk ki, avagy hagyhatjuk üresen a rubrikáikat, mégpedig, hogy legalább négy darab elérhető legyen-e az adott típusú gumiból, az abroncs erősített kivitel legyen-e, rendelkezzen-e defekttűrő rendszerrel (jut eszembe: erről, azaz pontosabban a rendszer előnyeiről és hátrányairól egy cikket is olvashatunk a blogon). Ezek után már csak szemezgetnünk kell a találatok között, néhány kattintással pedig a virtuális kosarunkba tehetjük a kiválasztott árut, majd véglegesíthetjük a rendelést. A fizetést az átvételkor lehet rendezni, akár bankkártyával is (az elfogadott kártyatípusokat megtaláljuk a weboldal alsó szekciójában elérhető információk között).

A https://gumidiszkont.hu tehát egy olyan webshop, amit nem csak az apukám, de én is nyugodt szívvel ajánlok bárkinek, ezért is szerettem volna bemutatni őket ebben a bejegyzésemben. Látszik, hogy egy profi szakmai team áll az oldal mögött, és hála annak, hogy egy ilyen jól kialakított, könnyen kezelhető webshoppal rendelkeznek, így azok is zöld utat kaptak a vásárlást illetően, akik a miskolci székhelyüktől messze élnek és személyesen nem tudnák megoldani a termékek átvételét. Úgy gondolom, mindenkinek nagy segítség lehet, ha a nagy és nem pehelysúlyú csomagnak számító autógumikat házhoz szállítással is lehet kérni egy jó árakkal, frankó márkákkal operáló cégnél, így remélem, sokaknak lesz hasznos ez a pár információmorzsa, amit most megosztottam.