A nyelvtanulásra való koncentrálásban is segíthetnek a Prevenció Patika termékei

A kapcsolatom a nyelvtanulással világéletemben érdekesen alakult. Már óvodás koromban ismertem az alapvető angol szavakat, kifejezéseket, ez egy angol szókártyás paklinak és a korai játékoknak – Tamagotchi, játékkonzolok, Tetris – volt főként köszönhető. Meg persze néhány dalszövegnek, de azokat még később is inkább halandzsáztam. Aztán általánosban nagyon jó voltam németből, és az angolom is szépen fejlődött tovább önszorgalomból. Mire gimnáziumba kerültem, az angolra szerettem volna koncentrálni, amiből jó eredményeket is szereztem, németből viszont megkaptam életem egyik legtraumatizálóbb pedagógusát, így sajnos rontottam is valamennyit a nyelvből. Később a munkahelyeimen is használnom kellett az angolt, és abból is nyelvvizsgáztam. Azonban nem tudom mihez kötni azt, hogy egy idő után kialakult bennem egy gát, egy görcs, ha idegen nyelven kellett megszólalnom. Azóta pedig, hogy nem gyakorlom rendszeresen a nyelvet, ez egyre rosszabb. Pedig igyekszem, de nagyon nehéz. Szeretném visszaszerezni azt a magabiztosságot, ami valamilyen szinten a rutinossággal is együtt jár, de közben meg valahol azt gondolom, ért valami olyan emlék, amire bár tudatosan nem tudok visszaemlékezni, de valahogyan mégis bevésődött, és útjában áll a magabiztos megszólalásnak. Ezért is döntöttem úgy, hogy ez nem mehet tovább – mivel a nyelvtudás alapdolog a mai világban, elszántam magamat arra, hogy nyelviskolába menjek. Hiszen a szövegértéssel, nyelvtannal, szókinccsel alapvetően nincs bajom, írásban semmi problémát nem érzékelek, inkább szóban akadnak nehézségek. Arra pedig, hogy ezt a görcsöt oldjam, szerintem kiváló megoldást nyújt egy nyelviskola, ahol tét nélkül próbálhatom ki magam. Nem is gondolom egyébként, hogy olyan reménytelen lennék, csak egyszerűen el kéne engednem magam, és újra begyakorolni a tipikus szófordulatokat. Emlékszem, amikor nyelvvizsgáztam, akkor is csak az elején volt nehéz, utána dőlt belőlem a szó – meglepetésemre a szóbelim összességében jobban is sikerült az írásbelinél. De persze az is élénken él bennem, hogy az angol érettségimen meg úgy remegett a kezem, hogy amikor letettem az instabil, görbe lábú asztalra, az is velem együtt remegett. Szóval igen, tudok ám izgulni…

Jut eszembe, gyakran a vásárláson is tudok aggódni, főleg, ha fontos dolgokról van szó – a prevenciopatika.hu például gyakran kihúz a csávából, ugyanis egy álmom vált valóra azzal, hogy egy online gyógyszertárban tudom rendezni a vásárlásaimat. Ez azért nagyon nagy dolog, mert nem csak a gyógyszerekről szól ez a dolog és olyan egészségügyi árucikkekhez, amiket általában a gyógyszertárakban veszünk. Itt ugyanis rengeteg dolog van még a különböző gyógyhatású készítményeken felül. A baba-mama szekción belül például minden olyan termék megtalálható, ami az anyukáknak és a gyermekeknek segítségére lehet a mindennapok során. Megtalálhatóak itt az ikonikus márkák dermokozmetikumai, az intim termékek, valamint az életmód kategóriába tartozó és a szépségápolási termékek is. A vitaminok és ásványi anyagok, illetve a vírusvédelmi termékek is fontos csoportját képezik a szortimentnek. A rögtönzött – teljesség igénye nélküli – felsorolásomból is látható tehát, hogy tulajdonképpen egy fél drogériát is magában foglal a Prevenció Patika online áruháza, ami a prevenciopatika.hu linken keresztül érhető el.

prevenciopatika.hu

A prevenciopatika.hu-nál érdemes belépni a prémium klubba, ugyanis úgy olyan ajánlatokban részesülhetünk, amik abszolút kivételesnek számíthatnak. Ez a sok újdonság egy jelképes, havonta fizetendő díj fejében érhető el, azonban már egész hamar többszörösen is megtérül, ugyanis teljes mértékben kibővíti az elérhető kedvezmények tárházát. Az exkluzív ajánlatok és az ingyenes hozzáférések miatt is megéri, ugyanis szakmai cikkek garmadája és a szakértői team tanácsadása válik számunkra elérhetővé, bármiféle további pluszköltség nélkül. A szakértőknek területüknek megfelelően tehetünk fel kérdéseket az egészségünkkel kapcsolatosan, az egyébként is állandó kezdeményeken felül pedig olyan kuponokat, ajánlatokat is megkapunk, amikkel még kedvezőbb árakon tudunk vásárolni náluk még a megszokotthoz képest is.

Egyébként én gyakran intézem úgy, hogy összeválogatom, kinek mire van szüksége a családban – itt főként a szüleimre és a nagymamáimra gondolok -, és elindítok egy közös, nagy rendelést – így segítek nekik spórolni is és meg is ússzák a bevásárlás terhét. Ráadásul az akciók között mindig található olyan opció is, hogy egy adott termék csomagban véve olcsóbb, így ezt ha többen vásárolunk, praktikus módon tudjuk kihasználni. Közeli lejáratú termékeket is venni szoktam, amikor bekerülnek a kedvezményes árucikkek közé. Emellett megvannak a kedvenc márkáim, amikhez mindig rutinszerűen, szívesen nyúlok, legalábbis teljes szívből mondhatom, hogy nekem maximálisan beváltak, és szívesen ajánlom őket másnak is. A vitamin-raktáraimat is igyekszem ilyenkor a hűvös idő beköszöntével feltölteni, különböző multivitaminok segítségével. Gyerekeknek a gumimacis vagy a rágótablettás formát tudom ajánlani, én általában kapszulás verziót választok. Az idősebb családtagjaim számára is bőven akad ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő, ami az ízületeik egészségének fenntartásában, a memóriájuk élesítésében vagy éppen a bőrük feszesebbé tételében segít. Ők pedig előszeretettel fogyasztják is ezeket, aminek én csak örülni tudok!

De hogy miért is éri meg online rendelni? Hadd fejtsem ki neked bővebben…

Nem találsz olyan patikát, ami a te munkaidődhöz, napirendedhez igazodna? Messze az ügyeletes gyógyszertár? Mindig csak akkor kapsz észbe, amikor elfogytak az állandó gyógyszereid? Vagy csak szimplán nem akarsz hosszasan sorban állni, főleg nem influenzaszezonban? Akármelyik eset is áll fenn, számodra is biztosan megoldás lesz a Prevenció Patika webáruháza! Csak azt bánom, hogy nem fedeztem fel korábban – nem csak pénztárcabarát árakon tudom a számomra alapvető árucikkeket beszerezni, de egy maghatározott végösszeg felett ráadásul még ingyenesen házhoz is szállítják nekem a rendelést! Nem tudok ennél kényelmesebb megoldást! Az én napjaimat jelentősen megkönnyítette – már csak azért is, mert egy gyógyszertárban sem a teljes kínálatot, sem az árakat nem tudod tüzetesen megvizsgálni – ellentétben az online patikával, ahol addig nézegeted a termékeket, amíg csak kedved tartja…

Ha jól jönne egy kis hasznos olvasnivaló egészségügyi témában, de nem vagy híve a gyógyszertári kiadványoknak és a print magazinoknak, akkor itt a kiváló lehetőség a Prevenció Patika háza táján belül: szeretettel ajánlom figyelmedbe a blog szekciót is. Itt a legkülönfélébb témákban adnak tanácsokat, jellemzően az adott évszakra vonatkozóan is. Nyáron például a fényvédelemmel, szúnyogok és egyéb rovarok elleni védekezéssel kapcsolatos posztok voltak gyakoriak, most pedig a megfázás, immunrendszer erősítése kerül fókuszba. Ha internetezik a nagypapa vagy a nagymama, ajánld nyugodtan az ő figyelmükbe is a Prevenció Patika blogját, mert nagyon hasznos tudást ad! Jó látni azt, ahol a tartalom valódi értékkel bír, és kiegészíti a nyújtott szolgáltatást is.

Próbáld ki a Prevenció online patikáját már ma – de előbb ne felejts el feliratkozni a hírlevelükre, mert cserébe kedvezményes kupont kapsz, amit az első vásárlásodnál már fel is tudsz használni a prevenciopatika.hu oldalán leadott rendeléseidhez!