A MetaAutoszerviz Hu igazán jól ért az autók nyelvén

Az iskolában a kedvenc tárgyaim közé tartoztak az idegen nyelvek. Először németet, aztán angolt és végül a franciát is felvettem. Ha nem érdekelt volna a biológia világa annyira, minden bizonnyal a nyelvek lennének azok, amikkel szívesen foglalkoznék egész életemben. Úgy vettem észre, hogy az érzékem is megvan hozzá, sosem töltöttem különösebben órákat a tanulással, inkább igyekeztem a világból összeszedni az új szavakat, kifejezéseket. Aztán ahogy idősebb lettem, rájöttem, hogy nemcsak akkor tanul egy nyelvet az ember, amikor külföldi ország nyelvét igyekszik elsajátítani.

Rengeteg lehetőség van a saját anyanyelv fejlesztésére is. Sokszor azon kapom magamat, amikor előadok vagy magyarázok, hogy nem találom a megfelelő választékos kifejezéseket, amik illenének a mondatomba. Így hát a saját nyelvemen is bőven van mit csiszolnom. De mehetünk ennél még messzebb is… Tulajdonképpen mindennek van egy nyelve. A nyelv, ahogyan a családoddal kommunikálsz, a nyelv, amit a barátaiddal használsz. A lehető összes új vagy megszokott szituációnak, cselekvésnek megvan a maga nyelve. Csak nem feltétlenül kell mindennél a szánkban elhelyezkedő nyelvünket használni.

Manapság már igyekszem a lehető legtöbb engem körülvevő elfoglaltságot ekképpen felfogni. Ha úgy érzem, hogy valami nehezen megy, akkor csak arra gondolok: ez is csak egy nyelv, amit meg tudok tanulni. Ezáltal olyan részeit tudtam megnyitni a gondolkodásomnak, ami többé nem hátráltat abban, hogy lehetségesnek hihessek bármit. Azóta nagyon jól megtanultam úszni, amit sosem gondoltam volna. Megtanultam egyedül isteni finom ételeket készíteni. Persze megtanultam azt is, hogy mint az idegen nyelveket, minden mást is folyamatosan űzni kell ahhoz, hogy jó szinten maradhassak belőle. Ez így van rendjén persze. Nem is kell mindenből kiválónak lenni. Valószínűleg úgyis létezik egy kiválóság, aki tud benne segíteni neked.

Ilyen például a MetaAutoszerviz Hu is, akiknél senki sem ért jobban az autók nyelvén. Sőt, nem is csak az autókhoz értenek olyan jól, hanem az ügyfeleikhez is. Jól tudják már, hogy mik az emberek igényei, így sem a kocsinak, sem nektek nem lehet mellélövés, ha őket választjátok.

A MetaAutoszerviz Hu egy gumiszervizből nőtte ki magát teljes körű, márkafüggetlen autószervizzé. Az ügyfeleik elégedettsége alapján inspirálódtak, hiszen rengetegen visszatérő vendéggé váltak náluk. Már valóban több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek, és mára már több, mint 2500 elégedett ügyfél áll mögöttük, ami egy elképesztően magas szám. Azt sugallja, hogy valóban értenek az autószerelés nyelvéhez.

De mi áll emögött? Miért pont őket választják ennyien? Mert náluk minden zavartalanul működik és nem lengi körül stressz az autó szervizelését. Attól a pillanattól kezdve, hogy az ügyfél felveszi velük a kapcsolatot, egészen odáig, hogy elgurul tőlük, száz százalékos megbízhatóságra várhat.

A MetaAutoszerviz Hu honlapján keresztül lehet hozzájuk időpontot foglalni, ami általában nem jelent hosszú várólistát. Ha nem ezt az opciót szeretnénk választani, akkor természetesen telefonon is elérhetőek – telefonszám szintén megtalálható a weboldalukon. Egy biztos: a lefoglalt időintervallumban garantáltan fogadnak. A műhelyük tiszta, sőt rövidebb javítások esetén az ügyfelek kényelmét feltétlenül biztosítják klimatizált váróteremmel és ingyenes wifi szolgáltatással.

Amikor az autó bekerül hozzájuk, attól függetlenül, hogy talán egyértelmű a probléma, mindenképp alapos átvizsgálás alá vetik a járművet. Abban az esetben, ha hibát, cserélésre szükséges alkatrészeket találnak, haladéktalanul visszajelzik az ügyfél irányába. Náluk nincs olyan, hogy kellemes meglepetés – az egész munkafolyamatról tájékozódhattok náluk. Bármely felmerülő költségről, munkadíjról és még a munkafolyamatról is online tájékoztatnak. A szervizelés megkezdése előtt az összes kliens kap egy digitális árajánlatot. Ekkor eldönthetitek, hogy megfelelő-e nektek annak a tartalma, illetve a költség, és csak akkor indulnak el a munkával, ha azt elfogadjátok. Persze, még ezek után is felmerülhetnek váratlan hibák, de ne aggódjatok: ezekről is azonnal tájékoztatnak benneteket.

Ha esetleg az merülne fel aggodalomként, hogy vajon milyen járműveket vállalnak el, ezen se szorongjatok túl sokat. Bármilyen márkájú, életkorú kocsikat szívesen fogadnak, személyautókon kívül még kisteherautókat is. Számukra sem egy modern, sem egy régebbi járgány nem okoz kihívást, hiszen mint említettem, az a sok év és tapasztalat betonbiztosan áll a hátuk mögött.

Mi jöhetne még? Számos érv. A MetaAutoszerviz Hu-nál garanciát is biztosítanak. Amire biztos, az általuk elvégzett munkára. Tulajdonképpen ez is azt mutatja, hogy bíznak a szakértelmükben, és az első alkalommal tökéletesítik a kis járgányaitokat. Ezen felül az alkatrész beszerzésével is nyugodt szívvel megbízhatjátok őket, mert az általuk beszerzett tartozékra is nyújtanak garanciát. Ez mondható egy biztonságosabb választásnak, de nyilvánvalóan ha ti saját alkatrészt szeretnétek beszereltetni, az sem ütközik semmiféle akadályokba.

Mindent összevetve, megfogalmazom tömörebben azokat a pontokat, amiért érdemes hozzájuk fordulni.
Az első és legfontosabb egyértelműen a minőség. Nincs olyan munkálat, amihez ne rendelkeznének a megfelelő célszerszámokkal. Mindegy, hogy egy adott munkafolyamat mennyi időt vesz igénybe, ők nem sajnálják rá. A precizitás számukra alapvető, legyen szó egy gumicseréről vagy akár egy komolyabb szerelésről.
A második elengedhetetlen feltétel egy ilyen szolgáltatás során a megbízhatóság. Ez náluk a követhetőségben mutatkozik meg, hiszen ahogyan fentebb említettem, a munkálatokról készségesen tájékoztatnak, még akár fotókat is csatolnak, ha a lehető legbiztosabbra szeretnétek menni.
Ez már át is vezet a következő ponthoz, ami nem más, mint a digitalizációs fejlesztésük. Ez a szoftverük szolgál arra, hogy online történhessen az árajánlat kiküldése, a munkalap feltöltése. Ugyanúgy az időpontfoglalás is simán lefolyik náluk az interneten keresztül. Ez azt tükrözi, hogy valóban figyelembe veszik a kliensek igényeit, hiszen manapság már sokkal evidensebb és egyszerűbb digitális formában elintézni a hasonló ügyeket.
Ki ne felejtsem a pontosságukat. Náluk tényleg nem kell sosem várakozni, álldogálni. Erre van az időpontfoglaló rendszerük!
Végül, de semmivel sem kevésbé fontos: a tájékoztatás. Nagyon kevés szervizről hallottam még, hogy részletesen ismertetnek a következő lépésekről. Nem tétováznak, ha újabb bökkenő van, értesíteni fognak.

Nagyjából ez lenne a kis összefoglalóm, de a MetaAutoszerviz Hu természetesen az egyéb feltételek mellett a jó és széles körű szolgáltatásairól ismert. Hol is kezdjem egyáltalán?

Nem kell feltétlenül rögtön a szerelésre gondolni, vállalnak szimpla állapotfelmérést: fék-futómű átvizsgálást avagy műszaki vizsga előtti felmérést. Hibakódokat is könnyen kibogoznak, hiszen rendelkezésükre állnak olyan komputeres diagnosztikai eszközök, amik segítségével fény derül az igazságra; pontosabban a hiba forrására. Értenek az autó elektronikai berendezéseihez, a fékhez, a fényszórókhoz, a futóműhöz, a kipufogóhoz, a kuplunghoz, lengéscsillapítóhoz. Nyugi nem felejtek el semmit: az autóklímákat is megszerelik, feltöltik, kitisztítják és fertőtlenítik. Ezt se felejtsétek el soha! A DPF szűrő (részecskeszűrő) csere is repertoárjukba tartozik. Mai világunkban már elengedhetetlen, hiszen olyan mértékű a környezetszennyezés, hogy ennyit legalább igazán megtehetünk, hogy odafigyeljünk ennek a karbantartására is. Nyilvánvalóan az olajcsere is elérhető náluk, melyre a legtöbbször figyelmeztetnek is, hogy mindenképp 10-15 ezer kilométer után érdemes elvégeztetni. Az olajat is pontosan ki tudják mérni, így ha rájuk bíztok mindent, pazarlásra sem kerül sor. És hogyan is hagyhatnám ki a gumiszervizt! Innen indultak, és tulajdonképpen a Méta Autószerviz mai formája a bizonyosság arra, hogy azt mennyire jól csinálják.

MetaAutoszerviz Hu

A MetaAutoszerviz Hu profi szakembereivel, több éves múltjával, korszerű berendezéseivel és ügyfélközpontúságukkal toronymagasan a lehető legprofesszionálisabb szinten művelik az autószerelés nyelvét. Ha nem hiszitek el, javaslom, forduljatok hozzájuk a legközelebbi szervizetek eljövetelekor.