A konyhák sokfélesége legalább olyan színes, mint a nyelveké

Ahány nyelv van, annyi konyha. Legalábbis én így tartom, sőt. Országon belül is nagy különbségek lehetnek egyes fogások elkészítései között. De maradjunk a nyelveknél. Tanulás közben is, ahogy a konyhához érkezünk, mindig szóba kerülnek az adott nemzetiségre jellemző ételek. Ez a szépsége a nyelvek diverzitásának – a kultúra, amit magukban foglalnak.

Ez volt az alapja annak, mikor megálmodtam egy olyan különleges éttermet, ahol a különböző nyelvek konyháit elhozzuk egyetlen helyre a vendégek számára. És nemcsak a legnépszerűbbekre gondolok, mint az olasz vagy a különböző ázsiai ételek, hanem Afrikát sem hagytuk ki a repertoárból, mert rengeteg szuper receptet tanulhatunk tőlük is.

Az ehhez szükséges eszközöket a hunniakristaly.hu biztosította. El sem hittem, hogy milyen sokrétű, különböző konyhai felszereléseket árusítanak, így minden étel elkészítéséhez megtaláltam a megfelelő eszközöket. Sőt, nemcsak a konyhát tudtam velük felszerelni, hanem az asztalteríték is Hunnia Kristály. Azért esett végül rájuk a választásom, mert ár-érték arányban szuperek a piacon, minőségben meg úgy gondolom, verhetetlenek. Az sem utolsó szempont, hogy náluk tényleg minden egy helyen kapható, így nem kell ötven különböző oldalról berendelnem az árucikkeket. És hogy máshogy cselekednék, ha egyszerűen a biztonság és a minőség is bevált?

Mindig gondosan becsomagolva érkezett ki a szállítmány. Ha bármi kérdésem volt, az ügyfélszolgálat készséggel állt a segítségemre. Kell ennél több? A raktári státuszt is mindig gonddal jelzik az oldalon, mind a budapesti, mind a debreceni raktár esetében. Ha egyiken sincs, a beszerzés attól egyszerűen megoldható.

A kínálat tényleg elképesztő. A hunniakristaly.hu főleg vendéglátó helyek ellátására specializálódott, konyhai eszközöket kínáló áruház. Ez azért fontos, mert náluk több szabványnak is megfelelő terméket is megtalálhattok, példa kedvéért különböző GN edényeket vagy vágólapokat is. Az sem számít, hogy milyen fajta vendéglátó egységről van szó, mert náluk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kialakításokat és méreteket. Nemcsak éttermek, hanem kávéházak, cukrászdák, bárok, menzák, étel kiszállítók is megtalálják a kategóriájukhoz passzoló kellékeket.

Egy bár felszereléséhez főként az italok adagolására, elkészítésére és tálalására alkalmas eszközök találhatóak meg. Ilyenek az italmércék, az italkiöntők, keverők és tárolók, a koktélos poharak és shakerek. Továbbá apró részletek, melyek talán hirtelen eszünkbe sem jutnának: például az italadagoló dugók, vagy a jégkockák adagolásához szükséges felszerelések is ide tartoznak. Ahogyan említettem, a hunniakristaly.hu összes terméke megfelel azon szabványoknak, amelynek meg kell. Az itt kapható italmércék OMH által hitelesítettek.

Az éttermeknek és kávéházaknak szóló fejezet végeláthatatlan termékkel nyílik elénk. Evőeszközök, porcelánok, poharak, edények, tálaló eszközök, de ezek csak az alapvető készlethez tartoznak. Egészen a különleges csigafogóig és a bőrönd szállító kocsiig szó szerint mindent megtalálhattok. Ha innen szereztek be, biztosak lehettek abban, hogy a végére úgy szusszantok fel: “Igazából, már semmi sem hiányzik!”

A cukrászdák sem szorulnak háttérbe, hiszen az összes létező süteményformát, tálcát, keverőtálat, mérő edényt, fagyi kanalat, fagyi tégelyt megrendelhetitek az oldalról. Egyszerűen már az eszközök kihozzák belőlem a nyálcsorgatást.

Ha specifikusan a konyhára szeretnétek koncentrálni, elájultok a kínálattól. Minden edény egy masszív gyártmány. Jó minőségben és élelmiszerbarát anyagból készülnek. Serpenyők, nagy konyhai edények, tepsik, tálak, konyhai szerszámok várnak rátok a hunniakristaly.hu-n.

A menzákat sem felejtették ám el! Törhetetlen tányérokkal, tálcákkal, ételhordó edényekkel, tálcatartó kocsikkal szerelhetitek fel a konyhát. Természetesen a szabványoknak megfelelő anyaggal, méretekkel, kivitelezéssel rendelkeznek azon termékek, amelyeknél ez előírt. Ha az elviteles rendeléseket, kiszállításokat továbbra is meg szeretnétek őrizni, egyszerhasználatos műanyagok kiküszöbölésével, a hunniakristaly.hu erre is megoldást nyújt biológiailag és fizikailag jobb lebomlási képességgel rendelkező műanyag csomagolások értékesítésével.

Szóval, remélem tudtam mindenkinek elégséges ízelítőt adni a hunniakristaly.hu kínálatáról, bár még ez is semmi ahhoz képest, ami az oldalon vár Titeket. Nem elég, hogy nagy a kínálat, a szükséges tudnivalókat, használati javaslatokat megosztják a termékleírásokban. Tippeket, javaslatokat is olvashattok, például, hogy hogyan kell megteríteni egy asztalt, vagy melyik evőeszköz mire való pontosan.

Nincs még egy olyan oldal, mely a vendéglátó, ételt-italt kínáló egységeket ilyen teljességgel kiszolgálná. Nézzetek szét és szereljétek fel álmaitok éttermét!